ПРОЕКТ ОТПАДНИ ВОДИ

ПРОЕКТ ОТПАДНИ ВОДИ

СЕКТОР МЕНАЏМЕНТ

Контакти - Биро за развој

Тел. 279 101
Факс 270 402
 
Тодор Кушевски
Раководител на РЕ  ,,Биро за развој и истражување,,
моб. 071 226 392
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Директен 271 236

ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ СМЕТКИ