ПРОЕКТ ОТПАДНИ ВОДИ

ПРОЕКТ ОТПАДНИ ВОДИ

СЕКТОР МЕНАЏМЕНТ

Контакти - Геотерма

Тел. 279 101
Факс 270 402
 
Сашко Иванов
Раководител на РЕ за експлоатација ,
дистрибуција и реинектирање ГЕОТЕРМА
моб.телефон: 070/336-448
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
П.С. Долни Подлог  291 644
Факс  273 048

ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ СМЕТКИ