ПРОЕКТ ОТПАДНИ ВОДИ

ПРОЕКТ ОТПАДНИ ВОДИ

СЕКТОР МЕНАЏМЕНТ

Контакти - Градско зеленило

Тел. 279 101
Факс 270 402
 
Зоран Стоилков
Раководител на РЕ ,,Градско Зеленило и Православни Гробишта,,
моб. телефон: 071/215-434
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Тел. 272 793

279 109

279 119

ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ СМЕТКИ