Контакти - Градско зеленило

Тел. 279 101
Факс 270 402
 
Борис Тренчев
Раководител на РЕ ,,Градско Зеленило и Православни Гробишта,,
моб.071 226 393
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Тел. 272 793

279 109

279 119