ПРОЕКТ ОТПАДНИ ВОДИ

ПРОЕКТ ОТПАДНИ ВОДИ

СЕКТОР МЕНАЏМЕНТ

Контакти - Заеднички служби

Перо Георгиевски  в.д.Директор на КЈП ВОДОВОД Кочани

            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 Драганчо Ставрев - Помошник директор за технички прашања

070 213 115   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 Јасминка Димова  Помошник директор за економски прашања

                        Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

   Јавни набавки

           Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Управна зграда

Локал

 

 

Централа

279-101

Ген. директор

279-102

Пом. дир. за правни и економски прашања

279-103

Пом. дир. за технички прашања

279-104

Одд. за јавни набавки

279-105

 

 

Архива           

279-107

Шеф на книговодство  

279-111

Правна служба за спорови со физички лица

279-112

Правна служба за спорови со физички лица

279-113

Правна служба за спорови со правни лица

279-114

Одд. за усогласување на состојбите

279-115

Правна служба за работни односи

279-116

Наплатна служба 

279-117

Книговодство

279-118

Тех. Секретарка

279-123

Наплатна служба 

279-124

Инкасаторска служба                     

279-125

Благајна

279-126

 

 

Фабрика за вода

071/226-327

Директен фабрика за вода

274-087

П.С. Грдовци

071/226-379

П.С. Подлог  

291-644  071/226-374

 

 

Факс ГТВ       

273-048

Стопански двор - централа

272-793  071/226-391

 

279-109

 

279-119

Биро за развој          

271-236

 

Стопански двор – на дадените телефонски броеви  може да се пријават следните дефекти:

Пријава на  дефект на канализациона мрежа и дефект на водоводна мрежа.

Пријава на несобран смет или појава на дива депонија.

Пријава за несредени зелени површини или потреба од интервенција на зелени површини.

ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ СМЕТКИ